zondag 14 augustus 2011

Wat gaan we vandaag doen?

O o, wat een heerlijke vakantie ondanks dat het weer tegen zit.
Vandaar ook dat ik een tijdje niet geschreven heb. We zijn vele daagjes weggeweest en een weekje in Beekbergen vertoefd.
De meiden vonden het prachtig. Vera hoort beduidend meer, en gaat ook steeds meer praten, ofwel napraten. Eindelijk!
Suus vraagt nu elke ochtend wanneer we wakker worden wat we gaan doen ;-)

Nou vandaag was dat het circus R.enz
Suus is zelf een echt meiske dat van dansen houd, en als ze jolina ballarina op tv ziet gaat ze automatische in plyee-stand. Dus nu was ze meteen in de acrobatrische-stand. Kijk mam, en hup daar stond ze weer op haar hoofd met getuitte tenen in de lucht. Zo grappig, en kleine zus staat daar met haar luierdikkekont in de lucht naast.

We zijn ook een dagje naar het d.olfinarium geweest. Ik waarschuw je alvast: het was v r e s e l i j k !!!!!
Eerst werden we naar een parkeerruimte gewezen vanwaar we 1,5 kilometer mochten lopen ernaartoe. Vervolgens mochten we een half uur in de rij staan voor de kaartjes te kopen, en vervolgens mochten we een half uur in de rij gaan staan om de gekochte kaartjes te laten controleren. Dan was je binnen en leek het wel een mierenhoop van krioelende mensen. Met een map en lijst in de hand op weg naar de eerste show.... daar stond een rij waar je u tegen zei. Dus eerst maar even koffie in een van de driehonderd restaurantjes die ze hebben. Met patatjes in de rij voor de kassa werd je ervan verzekerd dat je koude friet tot je beschikking had en de koffie viel nog mee want die stand vlak bij de kassa.
ennieweeeeeee, we hebben welgeteld 1 show gezien, zijn het aquarium in geweest, wat echt een aanfluiting was en de kids hebben nog wel wat in de speeltuintjes gespeeld. Ik zal het er maar op houden dat we Pech hadden die dag, maar ik gaat er noooooooit meer naartoe. Op de terugweg wilde we wel gebruik maken van het treintje naar de parkeerplek, maar die reed pas om 16.00 en we hadden geen zin om anderhalf uur te wachten.
Zo, onze ervaring met het Dol-fijne uitje...

Straks mag in bjorn weer ophalen, hij heeft 2 weken vakantie vertoefd in turkije. Ik ben heel benieuwd naar hem hoe bruin hij geworden zal. Leuk heeft hij het zeker gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten