dinsdag 16 februari 2010

Ik ben helemaal in luf met de barbiespullen van dochterlief. Ik heb het bedje, kaptafel met stoeltje en kledingkast lekker gepoetst en opgepimpt met plakplastic en kanten lint. Ook heb ik de kleertjes gerepareert en gewassen, nieuw beddengoed gemaakt en nog 2 jurkjes, een rok en een t-shirtje gemaakt. Ik heb er zo een plesier in, maar het kost best wat tijd tussen de bedrijven door.

Meisjelief van 4 heb ik vanaf donderdag geen luier meer omgedaan. De eerste dag zakte de moed me al gauw in de schoen, maar ik heb toch doorgezet, en het gaat onwijs goed. Zelfs vandaag zijn we naar de winkel geweest en ze moest ineens plassen, maar ze kon daar niet plassen. Dus haar uitgelegd dat ze het even op moest houden. Ik had voor de zekerheid een handdoek in mijn tas gedaan, en extra kleertjes, maar die waren niet nodig. Bij de bakker op de hoek bleek dat je daar ook een kopje koffie kon drinken, en dus ook naar toilet kon gaan. En daar heeft ze keurig haar plasje gedaan. Ben onwijs trots op haar. De grote boodschap heeft ze tot nu toe ook op toilet gedaan, al gaat dat iets moeilijker. Als ze moet dan gaat ze op toilet zitten, maar het wil dan niet komen. Maar ook dat gaat vast goedkomen.

Meisjelief van bijna 1 is ook weer beter. Ze had dus oorontstekeing aan beide kanten. Na een middel van de klasiek homeopaath was ze meteen opgeknapt. Terwijl de koorts haast niet wilde zakken ondanks de paracetamol, en die bleef hangen op 39,6.
Ook gaat ze ineens hart met haar gebit, ze had al 4 tanden en nu komen haar 2 bovensnijtanden en 2 onderste kiezen ook door. Tis een dapper meiske want al is ze wat mopperig, je merkt niet heel veel aan haar. Tis een heerlijk mupke.

2 opmerkingen: